Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πάρε κόσμε!!!

Προ ολίγου μου τηελφώνησαν από το νουμεράκι 2311805300 και άκουσα ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι κέρδισα εντελώς δωρεάν μια μεζονέτα 94 τ.μ. στη Χαλκιδική με 2 τζάκια, πάρκιν, κήπο και θέα από "τον Όλυμπο μέχρι τη Σκόπελο".

Εχω να σφουγγαρίσω κάτι μέρες έτσι είπα να μην πέσω κάτω απ' τα γέλια. Αντ' αυτού, πάτησα το 1 για "περισσοτερες πληροφορίες". Βγήκε μια κυριούλα που μου είπε ότι τηλεφωνεί από την κατασκευαστική "Α.Μυστακίδου και Σία Ο.Ε." ή αλλιώς "Octopus Τεχνική Κατασκευαστική" και ότι μπορώ να λάβω μέρος στην κλήρωση (Τι;! Δεν κέρδισα ήδη;;;)αρκεί να πάρω τηλέφωνο στο 9011409900 και να δώσω κάποια "τυπικά στοιχεία" κι έναν κωδικό με τον οποίο θα συμμετέχω στην κλήρωση του μεγάλου δώρου (ΟΕΟ!).

-Σάιτ στο ίντερνετ έχετε; τη ρωτάω.
-Βε βαίως, μου λέει. Ντάμπλγιου, ντάμπλγιου, ντάμπλγιου τελεία, οκτάπους τελεία τζι αρ".
- A, της λέω, αυτό βγάζει αλλού.
- Τι αλλού; μου λέει.
- Βγάζει στο total store, της λέω, μάλλον έχετε ιό. Να το κοιτάξετε.
- Δεν ξέρω τι μου λέτε, μου απαντά.

Χαιρετηθήκαμε και ξεχύθηκα στο γούγλη για να αλιεύσω την αναμενόμενη απάτη εδώ.

Η δική μου απορία είναι πώς η απάτη αυτη εξακολουθεί να υφίσταται από τον Νοέμβριο που αποκαλύφθηκε μέχρι τώρα!!

10 σχόλια:

xamogelo είπε...

"τον Όλυμπο μέχρι τη Σκόπελο" και γαμώ την οραση πρέπει να έχουν οι τύποι πἀντως :-p

λες να ψάρωσε με τον ιό;;;

Banshee είπε...

@Χαμόγελο
Σιγά μην ψάρωσε!! Αφου δεν κατάλαβε καν τι της είπα καλε! ))
Πάντως το πόσο θύματα μπορούν να πέσουν οι άνθρωποι είναι άλλο πράγμα...

Ανώνυμος είπε...

Το πήρες το τηλεφωνάκι, έτσι; (χιχιχι) Κι εγώ το σκέφτηκα λίγα δευτερόλεπτα, αλλά είπα να την αφήσω σε εσένα τη μεζονέτα...
Θα με φιλοξενήσεις καμιά μέρα;

Banshee είπε...

Δεν πήρα Γατουλέα! Όταν σήκωσα το τηλέφωνο έλεγε "για λεπτομέρειες πατήστε το 1". Η χρέωση απ' ό,τι κατάλαβα ξεκινά με το που θα πάρεις στο άλλο τηλ, στο 901... για να δώσεις και καλά τα στοιχεία σου...

Ασε που την ξέρω την τ'υχη μου. Κι αλήθεια να ήτανε, αποκλείεται να κερδιζα εγω! Δεν έχω κερδίσει τίποτα, ποτέ μα ποτέ λέμε! Χι χι!

sid4 είπε...

Παραπονιάρα Banshee. Δεν έχεις ακούσει που λένε η τύχη είναι τυφλή.. Όποτέ ποτέ δεν ξέρεις. Anyway! Σε σταθερό σε πήραν; Αν ναι, καλά κάνω και δεν το βάζω το ρημάδι..

xamogelo είπε...

"Ασε που την ξέρω την τ'υχη μου. Κι αλήθεια να ήτανε, αποκλείεται να κερδιζα εγω! Δεν έχω κερδίσει τίποτα, ποτέ μα ποτέ λέμε! Χι χι!"

ΛΟΛ!!!!!!

Banshee είπε...

@Sid4
Να βάλεις σταθερό! Δεν ξέρεις τι χάνεις! Ειδικά αυτ'ες οι κυρίες που τηλεφωνούν ΠΑΝΤΑ μεσημέρι για να δειγματίσουνε κατσαρόλες... C'est magnifique!

@Χαμόγελο
Χμ.. τώρα που το σκέφτομαι, έχω κερδίσει μία φορά στο Ξυστό, ένα πεντοχίλιαρο αλλά δεν φτούρησε γιατί ήμουνα σε καφετέρια με παρέα και αναγκάστηκα να κεράσω τους καφέδες με τα κέρδη!! Και άλλη μία φορά πέρυσι, στη μία και μοναδική φορά που έπαιξα ΚΙΝΟ, για πλάκα, ξέρεις, κερδίσαμε 70 €! Ουάου. Αλλά απο διαγωνισμό ρε παιδί μου, ποτέ. Τελευταία απογοήτευση ήτανε -- δεν ντρέπομαι να το πω -- ο διαγωνισμός του KInder Bueno! Φυσικά και δεν κέρδισα ένα από τα τρία σκούτερ ή από τα ταξίδια στο εξωτερικό!!! Χαχαχα, δεν πειράζει, είναι ωραίο γλύκισμα! )))

Ανώνυμος είπε...

κι εγω μια απο τα ιδια και ηκοπελια θιχτηκε οταν της ειπα τι νουμερο ειναι αυτο που αρχιζει απο 90 μου θυμησε πριν χρονια που ζουσα στην Αγγλια!μη φανταζεται κανεις οτι και εκει δεν κανουν μια απο τα ιδια ομως το κρατος προσπαθωντας να προστατεψει τους ανιδεους απαγορευει τη δυνατοτητα να μπορει ο καθενας να τηλεφωνει απο τη συσκευη του καλωντας 090 (ετσι ητανε και εδω παλια)τωρα αν ντε και καλα το θες κανεις ειδικη συμφωνια αφου ο αρμοδιος υπαλληλος σε ενημερωσει

Ανώνυμος είπε...

ante kante kamia douleia na kselampikarete...to spiti exei hdh klhrwthei

Ανώνυμος είπε...

eiste oloi entelws asxetoi...den prokeitai gia koroidia..ante kante kamia allh douleia na kselampikarete

Δημοσίευση σχολίου