Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Όταν έχει σημασία το ταλέντο...

Μια μάλλον άσχημη, πρόωρα γερασμένη, ταπεινή επαρχιώτισσα, τους αφήνει όλους μάρμαρο με τη θεϊκή φωνή της στο βρετανικό τάλεντ σόου "Britain's got talent". Το όνομά της είναι Σούζαν Μπόιλ, είναι γεροντοκόρη και μένει στο πατρικό της μαζί με μία γάτα, μετά το θάνατο της μητέρας της, διαβάζω εδώ.

Το απίστευτο βίντεο της εκπομπής, που έχει ήδη χτυπήσει σχεδόν σαράντα εκατομμύρια επισκέψεις, το βλέπετε εδώ.


Οι κριτές, ενώ είναι ειρωνικοί και ξινοί στην αρχή, μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν η Σούζαν αρχίζει να τραγουδάει. Την πέρασαν πανηγυρικά στον επόμενο γύρο και σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους στην Ελλάδα, δεν έκαναν κανένα σχόλιο του στυλ "πρέπει να αδυνατίσεις όμως" ή κάτι ανάλογο.

Χαίρομαι που σε κάποια τάλεντ σόου, το ταλέντο έχει σημασία και όχι οι ωραίοι κώλοι και το στήσιμο στη σκηνή. Η Μπόιλ έχει κλείσει ήδη ένα μέγα-συμβόλαιο και σύντομα θα απολαύσουμε τη φωνή της και ηχογραφημένη. Εδώ, αντιθέτως, τους προετοιμάζουν καταλλήλως για τις πίστες... Και δικαίως, θα μου πείτε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχα γαμάτη... εννοώ πέρα από την φωνή.. για το τι γίνεται εδώ πέρα δεν έχω ιδέα... μιας και την tv την έχω ξεφορτωθεί εδώ και κάμποσα χρόνια :-p

Maria είπε...

wow!apisteuto!anatrixiasa!talking about a wake up calllll!

Banshee είπε...

Κι εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρη τι συμβαίνει εδώ φέτος, νομίζω δεν έχει τάλεντ σόου, αλλιώς κάποιο θα είχα πετύχει στο ζάπινγκ. Πέρυσι πάντως ήτανε ένας τύπος, λαϊκός τραγουδιστης, κοντά στα σαράντα αν θυμάμαι καλά, κι όλο του τη λέγανε για την κοιλιά του. Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις (!) και φτάσανε να συζητάνε για τον Πασχάλη Τερζή, π.χ. "εντάξει, και ο Τερζής έχει τη μπάκα του αλλά είναι καλός τραγουδιστής.." κλπ κλπ. Και όλα αυτά σε ένα επεισόδιο, έτσι, μη νομίζεις ότι είδα δεύτερο..

Banshee είπε...

@Maria
My feelings exactly, what a wake up call!

ellinaki είπε...

Κάτι πήρε το αφτί μου, ότι θα ξεκινήσει (ή έχει ήδη ξεκινήσει) το "Ελλάδα έχεις ταλέντο", χωρίς να έχω ιδεά (ή να με κόφτει) που, και πότε. Επιτέλους θα έχει κάτι σοβαρό να ασχοληθεί η κοινή γνώμη.

Banshee είπε...

@Ελληνάκι
Σε λίγο βρε, που θα αρχίσει η Eurovision ))

Δημοσίευση σχολίου