Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Κουκουλοφόρα Άβαταρ

Εμπρός λαέ των blog!

To Banshee_Ride εγκαινιάζει μία νέα κίνηση/ πρωτοβουλία blogger: φωτογραφηθείτε με κουκούλα και κάντε τη φωτογραφία αυτή το προσωπικό σας avatar ή ανεβάστε τη στο μπλογκ σας! Για όσους είναι πολύ ντροπαλοί, επιτρέπεται η φωτογράφηση και με γυαλιά ηλίου, ψεύτικα μουστάκια, αυτιά jumbo κ.α. Η κουκουλίτσα όμως απαραίτητη!

Η πρωτοβουλία αυτή σκοπό έχει να είναι ασορτί με τα σχέδια του υπουργείου Δικαιοσύνης περί ποινικοποίησης της κουκούλας: οι στόχοι μας είναι ασαφείς και κυρίως αποκλείεται να καταφέρουμε οτιδήποτε.

Διαδώστε το!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σορυ που θεώρησα πως ακολούθησες τον Plagal... Που να το φανταστώ πως είχες ταυτόχρονα την ίδια ιδέα; Αμα μαζευτούμε και πολλοί θα κάνουμε και καλλιστεία!! (χιχιχι)

Ανώνυμος είπε...

Μέσα! http://dbzer0.com/blog/make-your-avatar-a-hoodie

Banshee είπε...

Γατουλέα, είναι αυτό που λέμε "τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται"! Χαχαχα! Και βεβαίως να κάνουμε καλλιστεία. Μπορούμε επίσης να μαζευτούμε όλοι οι "κουκουλοφόροι" φορώντας τα μαντήλια μας α λα αβαταρ σε κεντρική καφετέρια της πλατείας Συντάγματος να πιούμε καφέ και να χρονομετρήσουμε σε πόση ώρα θα σκάσουν οι ομάδες κρούσης!

@ Db0: Ωραίος! Και σωστός στην ενημέρωση των αγγλόφωνων!

Αntidrasex είπε...

αντιγράφω αυτό που άφησα και στον plagal:

Εμ, εγώ σαν άβαταρ (οκ, στο blogger) είμαι πάντα κουκουλωμένος! ¨Ομως στο αντίστοιχο ποστ μου κουκουλώθηκα και εγώ, ασχέτως. (http://antidrasiandsex.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html , η τελευταία φωτό). Οπότε μετράτε και μένα μέσα. Πρόθυμος κανείς να το κάνουμε και εκτός μπλογκς?

Banshee είπε...

@antidrasi+sex: Ωραίος! Μπήκες κι εσύ στη λίστα!

Squeaky είπε...

Κι εγώ επίσης!
Banshee, Έλα από τό ομαδικό που έφτιαξε ο Αντιδρασεξ, για τη Μέρα της Κουκούλας!

Idom είπε...

Εμένα το Avatar μου φοράει μεγάλη μυτερή καπελαδούρα. Καλύπτει τις προδιαγραφές;

Idom

Banshee είπε...

Φυσικά, Idom! Και είναι και πολύ ωραία η καπελαδούρα σου!
(Απολογούμαι βεβαίως για τον α-ρ-γ-ό-ν της απάντησης...)

Δημοσίευση σχολίου